Σήμερα, 12 Ιανουαρίου, η Βουλγαρική Ολυμπιακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό και η WINBET έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου στην οποία οι δύο χώρες ανακοίνωσαν μια μακροχρόνια συνεργασία, γράφει το Sportal.bg. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του BFT Slavi Binev, ο Georgi Papazki – ιδιοκτήτης της WINBET, ο Farzad Zolhadri – ανώτερος προπονητής της εθνικής ομάδας taekwondo της Βουλγαρίας και ο Vladimir Dalakliev – χάλκινος μετάλλιος του παγκοσμίου πρωταθλήματος και ο πιο επιτυχημένος Βούλγαρος αθλητής ταεκβοντό.

Οι δύο χώρες έχουν θέσει μια κοινή αποστολή – να κερδίσουν ποσοστώσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, καθώς και να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο μοντέλο για την εκπαίδευση αθλητών. Στόχος είναι η συνεργασία μεταξύ BFT και WINBET, να αποτελεί την ενσάρκωση της επιτυχίας, μετατρέποντας τα συνολικά αποτελέσματα σε δημόσια επιτυχία. Μέσω της συνεργασίας της με τη WINBET, η εγγενής ομοσπονδία ταεκβοντό θα έχει μια ασφάλεια που θα ωφελήσει όλους όσοι ασκούν αυτό το άθλημα στη Βουλγαρία.

«Με τα χρόνια, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως αληθινός υποστηρικτής του βουλγαρικού αθλητισμού. Χαίρομαι που από σήμερα το βουλγαρικό ταεκβοντό γίνεται μέλος της μεγάλης αθλητικής μας οικογένειας που περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πάλη κ.λπ., δήλωσε ο Γκεόργκι Παπαζκι.

“Είμαστε εδώ σήμερα για να σας παρουσιάσουμε τον φίλο και τώρα συνάδελφό μου, τον αντιπρόεδρο της BFT Georgi Papazki, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Βουλγαρία WINBET. Αυτό δεν είναι απλώς ένα συμβόλαιο χορηγίας ή διαφήμισης. Συμμετέχουμε δυνάμεις, με μια ισχυρή παρέα με την οποία θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το ολυμπιακό άθλημα του ταεκβοντό σε σφυρηλάτηση προσωπικοτήτων. Όχι μόνο για να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές, αλλά και καλούς ανθρώπους. Για να κάνουμε κάτι σοβαρό στο άθλημα, δεν υπάρχει τίποτα να λέμε ψέματα. ανάγκη Ο προϋπολογισμός της ομοσπονδίας είναι περιορισμένος και θα πολεμήσουμε τις ομοσπονδίες με κεφάλαια πολλών εκατομμυρίων. Θα δημιουργήσουμε ένα μοντέλο, γιατί όσοι δεν θέλουν – ζητούν συγγνώμη και όσοι θέλουν να βρουν τρόπο. Εμείς, μαζί με WINBET τι είναι αυτός ο τρόπος», μοιράστηκε ο πρόεδρος της BFT Slavi Binev.