Ο ισότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία  Όροι χρήσης

«Πράττω» για Κυρ. Μητσοτάκη: Απαράδεκτη ύβρι τα περί συναλλαγών για το Σκοπιανό

Έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε η κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κότζια, με αφορμή την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στο συνέδριο της «γαλάζιας» παράταξης.

«Ο κ. Μητσοτάκης δείχνει ως να προσγειώθηκε μόλις στην ελληνική πραγματικότητα, καθώς ξεχνά τις ευθύνες της παράταξης του για τα μνημόνια και την επικίνδυνη και διχαστική πολιτική του, που αλληθωρίζει στην ακροδεξιά» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Και πρόσθεσε: «Εξαγγέλλει μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις στο 20%, αλλά δεν λαμβάνει ανάλογα μέτρα ανακούφισης των πολιτών που έχουν σηκώσει το βάρος της κρίσης.

»Επίσης, πολλές εξαγγελίες του παραπέμπονται στο μέλλον και αποφεύγει να διευκρινίσει τι θα κάνει όταν λέει αόριστα αξιοπρεπείς συντάξεις με βιώσιμο ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό σύστημα τριών πυλώνων».

«Συνδέει το υπαρκτό δημογραφικό πρόβλημα με παροχολογία. Το δημογραφικό μόνο με στήριξη των οικογενειών σε βάθος χρόνου αντιμετωπίζεται» συνέχισε η πολιτική κίνηση, η οποία συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Υιοθετεί τις συκοφαντίες του πρώην ομοϊδεάτη του ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, τα ακροδεξιά μυθεύματα και την απαράδεκτη ύβρι περί συναλλαγών» κατέληξε.

Πηγή: naftemporiki.gr